Atlikėjui Artūrui Aleksiejui ilgam įsiminė gerbėjos ištarti žodžiai

„Vertinu žmones, kurie mane palaiko. Jie man gali padėti prisikelti. Dievinu savo gerbėjus, kurie parašo arba prieina. Nė vieno neatstumiu, stengiuosi rasti jiems laiko", - ištarė atlikėjas Artūras Aleksiejus. 

Artūras Aleksiejus | LNK nuotr. 

jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Pirmojoje interviu portalui jarmo.net dalyje buvęs LNK projekto „Lietuvos balsas" dalyvis papasakojo apie tai, kaip atrado save LGBTQ+ bendruomenėje. Šis tekstas - antroji interviu dalis.

-Palaikymas labai svarbus. Tuo metu, kai išpopuliarėjote, Jus palaikė daug žmonių, bet iš kur Jūs sulaukdavote palaikymo iki tol? -jarmo.net pasiteiravo vaikino. 

-Visuomet sakau, kad yra tie keli nuostabiausi draugai, kurie visuomet bus su manimi net jeigu mus skirs dešimtys tūkstančių kilometrų. Žinoma, jaučiau palaikymą ir iš savo šeimos, mamos. Palaikiau ir pats save. Niekada, net ir suklupęs, nenustojau eiti pirmyn, nes juk labai greitai galima kone nebeegzistuoti - nieko nedaryti, nesiekti, susirangyti lovoje ir nebesvajoti - ir vargu, ar tai gera išeitis.

Svarbu žinoti, kad net jeigu ir ropoji, tu gali kažką pakeisti, svarbiausia - nepasiduoti. Mane supantys žmonės ir aš pats sau neleidau pasiduoti. 

Stop kadras

-Rašote dainas. Iš kur semiatės įkvėpimo? 

-Nutinka visaip, bet man geriausia atmosfera - kai galiu užsidegti žvakes, už lango lyja lietus, o aš mintyse suprojektuoju pasaulį, į kurį pasineriu. Aš jį valdau ir jaučiu.

Taigi, pasileidžiu mintimis ir rašydamas apie emocijas, įvykius, jaučiu, kaip staiga ateina kiti išgyvenimai - tuomet verčiu švarų lapą ir pradedu vėl rašyti. Nėra taip, kad vienu kartu parašau vieną dainą. Aš jų vienu metu galiu rašyti kelias ir tai trunka nemažai laiko - rašau dienomis, savaitėmis, mėnesiais. 

-Kalbant apie ateitį, apie ką šiuo metu svajojate?  

-Aš turiu daug svajonių. Viena jų - trokštu susitikti su savo dievaite Demi Lovato. Tai tas žmogus, kuris įkvepia stengtis, nepasiduoti, kurti, lavinti savo balsą.

Žinote, daug žmonių turi autoritetų. Tai Demi Lovato yra mano autoritetas. Su ja aš norėčiau susipažinti, pamatyti gyvai. Tikriausiai apsiverkčiau, pradėčiau klykti, gal net atbaidyčiau ją nuo savęs (juokias, - jarmo.net past.), bet bent pamatyčiau, Galbūt reikėtų „nuvaryti" į jos koncertą? 

-Tikriausiai ir pats turite tokių gerbėjų, kuriems esate autoritetas. Ar sulaukiate dėmesio gatvėse?

-Dažniausiai man rašo žinutes. Atrašau. Man gera skaityti žinutes, kuriose žmonės pasakoja apie savo nuostabius išgyvenimus. Pamenu vieną akimirką, kai po „Lietuvos balso" finalo atvykau į Vilnių pas savo draugus, mes visi dainuojantys, taigi, dalyvavome karaokių vakarėlyje. Trumpam reikėjo išlėkti į prekybos centrą. Ir aš išeinu, o prie manęs pribėga moteris, sako: „Aš tiesiog negalėjau prie tavęs neprieiti, balsavau už tave, labai gaila, kad nelaimėjai". Tai buvo toks geras jausmas. Gavau atgalinį ryšį - stengiausi žmonėms parodyti, kuo aš mėgaujuosi, o jie mėgavosi mano atliekamomis dainomis, asmenybe, - kalbėjo pašnekovas.
Naujesnė Senesni