Karma: vaivorykšte padabintą katerį persekioję homofobai liepsnose prarado savo valtį

Aprėkę LGBTQ+ vėliava papuoštame kateryje buvusius žmones ir rodę jiems nepadorius gestus, kitoje vandens transporto priemonėje laiką leidęs būrelis homofobų įsitikino: karma egzistuoja. Netrukus po incidento pastarųjų valtyje įsiplieskė liepsna, tad LGBTQ+ vėliava papuošto katerio savininkui teko juos gelbėti.
 
Nepadorius gestus rodžiusiems asmenims atsirūgo | Jarmo.net koliažas


jarmo.net

redakcija@jarmo.net


Socialiniuose tinkluose paskelbtuose vaizdo įrašuose, kuriuos jau peržiūrėjo daugiau nei septyni milijonai vartotojų, matyti, kad iš pradžių aplink vaivorykštės atributika papuoštą katerį ratus suka kita valtis, iš kurios sklinda įžeidimai, rodomi nepadorūs gestai. Homofobišką išpuolį būrelis nusprendė surengti dėl LGBTQ+ palaikymo simbolio, kuriuo buvo papuoštas kitas kateris. Tačiau netrukus situacija apsiverčia kone aukštyn kojomis: patyčių iniciatorių transporto priemonė kažkodėl užsiliepsnojo.

Aplink plaukiojusių valčių savininkai, taip pat - ir vaivorykštės vėliava papuoštame kateryje buvę žmonės, pradėjo gelbėjimo operaciją: užsidegusioje valtyje buvę žmonės ištraukti iš vandens ir nugabenti į krantą. Incidento metu niekas rimtai nenukentėjo.

Incidentas nutiko Jungtinėse Valstijose, Vašingtono valstijoje esančiame Mozės ežere (Moses Lake) gegužės mėnesį.

Granto apygardos šerifo biuras skelbia, kad pareigūnai peržiūrėjo vaizdo įrašus, kuriuose matyti nelaimė, nutikusi gegužės 30-ąją.

Pareigūnai skelbia šiuo metu mėginantys susisiekti su laivų savininkais, kad galėtų išsiaiškinti, kas nutiko ir apklausti incidentą mačiusius žmones.

Naujesnė Senesni