Vaivorykštės perėjai Vilniuje grąžintos spalvos

Trečiadienį Vilniuje, Pylimo gatvėje esanti perėja, kurią chuliganiškai nusiteikę 4 asmenys gegužės 31-ąją užpurškė juodais dažais, atnaujinta, skelbia naujienų agentūra BNS. Perėja vėl džiugina vilniečių akį ryškiomis vaivorykštės spalvomis.

Štai taip atrodė šventiškas perėjos atidarymas 2018-aisiais. Šiais metais perėją savivaldybė atnaujino, tačiau ji buvo užpaišyta juodais dažais| Augusto Didžgalvio/LGL nuotr. 


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Vilniaus miesto savivaldybės Rinkodaros ir komunikacijos skyriaus ryšių su žiniasklaida specialistas Paulius Vaitekėnas anksčiau portalui jarmo.net komentavo, kad „sąskaita už perdažymą bus pateikta ją uždažiusiems asmenims. Vilniuje nėra vietos netolerancijai, miestas myli visus".

Kol kas dar neaišku, kiek chuliganams atsieis perėjos tvarkymo darbai. Šiuo metu tyrimą dėl tokių veiksmų atlieka ir Vilniaus apskrities policijos pareigūnai.

Jarmo.net jau anksčiau rašė, kad vienas iš veikėjų, kuris užpurškė perėją juodais dažais, yra laisvės atėmimo bausmę anksčiau jau atlikęs, taip pat ir šiuo metu su teisėsauga dėl galimai įvykdytų finansinių aferų reikalų turintis Antanas Kandrotas. 

Vaizdo įrašuose, paskelbtuose socialiniuose tinkluose, matyti, kad A. Kandrotui talkino ir buvusi Vilniaus „Juventos" gimnazijos mokytoja Astra Aenovaitė Astrauskė, kuri prieš kelis metus buvo Vilniaus policijos nubausta už tai, jog apliejo memorialą „Laisvės kalva" raudonais dažais. 
Naujesnė Senesni