Seimo narė B. Petkevič skelbia apie rašikliu „pamylėtą" jos vyrą: įrašas tapo pajuokos objektu

Vieno euro gyventojų pajamų mokestį įvesti žadėjusi, tačiau į Seimą patekusi ir kol kas šio pažado ištesėti neskubanti Beata Petkevič skelbia pasisakanti „už tradicinę šeimą". Tą rodo ir Lietuvos regionų frakcijos atstovės Seime socialinio tinklo nuotraukos rėmelis. Tiesa, šias vertybes deklaruojanti politikė skelbia neaiškius įrašus ir apie jos „pamylėtą" vyrą - ne bet kaip, o esą „vos stovinčiu tušinuku".

B. Petkevič įrašas neatrodo paremtas krikščioniškomis vertybėmis | Jarmo.net koliažas (Facebook ir Chandler Cruttenden/Unsplash nuotr.

jarmo.net

redakcija@jarmo.net


„!!!Žmonės! Gelbėkit!

Mano vyrą senas konservų ruporas „pamylėjo" vos stovinčiu tušinuku.

Ar atliekant veiksmus su tariamu „ruskiu" diedulė neužsiėmė galimai antivalstybine veikla ? (trys juoko „emoji", - jarmo.net)", - savo įraše „Facebook" paskelbė politikė (kalba netaisyta). 




Šis įrašas tapo pajuokos objektu, nemažai socialinių tinklų vartotojų kaip reikiant išjuokė politikės pasisakymą bei klausė, ką ši papasakota istorija turi bendro su tikrosiomis šeimos vertybėmis, kuriomis skelbia esanti apsiginklavusi Seimo narė. 

Jarmo.net nusprendė išaiškinti, ką politikė, deklaruojanti krikščioniškas vertybes, norėjo pasakyti rašydama apie rašikliu „pamylėtą" jos vyrą. 

Tiesa, rengiant publikaciją nei su B. Petkevič, nei su jos padėjėjais susisiekti nepavyko - Seimo puslapyje nurodytais kontaktais penktadienį niekas neatsiliepė.

B. Petkevič įrašas internete tapo pajuokos objektu. Jį pakomentavo žurnalistė Rita Miliūtė.

Be kita ko, komentarų skiltyje B. Petkevič rašydama apie rašikliu „pamylėtą" jos vyrą pridūrė: „Diedulė po veiksmo atlikimo gavo didžiuuuuuulį pasitenkinimą (trys juoko „emoji", - jarmo.net)".

B. Petkevič prakalbo apie keistus jos vyro ir „diedulės" santykius | Momentinė ekrano kopija

Seimo narė pastaruoju metu aktyviai dalyvauja protestuose prieš migrantus, kertančius Lietuvos sieną iš Baltarusijos. Skelbiama, kad prie Rūdininkų poligono dalyvaudama mitinguotojų sukeltuose neramumuose ir prie jų prisidėjusi, politikė buvo malšinama pareigūnų pasitelktomis dujomis, nes nepakluso teisėtiems reikalavimams.

„Ir taip rašo Seimo narė? Rimtai? Beje, labai daug reiškiatės prieš valdžią ir kokia ji bloga. Pataisykite, jei klystu, bet Jūs nesate toje valdžioje? Kaip tos valdžios atstovė ar neturėtumėt paklusti teisėtiems pareigūnų reikalavimams? Ar neturėtumėt suprasti, kad poligonas nėra gyvenvietė, tai - karinis objektas, kuris priklauso valstybei. Tad palinkėčiau daugiau dujų ir pipirų tiems, kurie specialiai kelia sumaištį, trukdo Pareigūnų darbui ir naudoja jų resursus tokiu svarbiu metu", - po politikės įrašu teigė viena komentatorių. 
Naujesnė Senesni