Raskevičius atsakė jam piktas žinutes rašančiam A. Kandrotui, teisiamam už finansines aferas: „Nelabai jums sekasi"

Seimo narys Tomas Vytautas Raskevičius, anksčiau dirbęs LGBTQ+ teisių gynimo organizacijoje LGL, nuo pat kadencijos pradžios sulaukia gausybės neapykantos žinučių. Dėl to, jog mėgina parengti Partnerystės įstatymą, kuris leistų savo santykius oficialiai įteisinti ir tos pačios lyties asmenims, užgauliojimų, nukreiptų į politiką dėl jo paties homoseksualumo, apstu. Pirmadienio vakarą „Facebook" paskyroje parlamentaras paviešino Antano Kandroto, kuris nuo jo neatstoja jau gerą pusmetį, laiškus bei grasinimus.

T. V. Raskevičius Seime | Dž.G.Barysaitės/Seimo kanceliarijos nuotr.

Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Antanas Kandrotas - vienas aktyviausių vadinamųjų šeimų maršo judėjimo veidų, socialiniuose tinkluose subūręs tūkstančius marginalų, tikinčių, kad LGBTQ+ yra organizacija, finansuojama kažkokių užsienio fondų, dažnai mininčių Sorošą. Šio vyro biografijoje - teistumas ir praleistas laikas kalėjime, o šiuo metu „tradicinių vertybių gynėjas" ir vėl lankosi teismuose dėl finansinių aferų - jis jau išgirdo vienoje byloje nuosprendį, tačiau tebevyksta teisiniai ginčai, nes prokurorai siekia ilgesnės laisvės atėmimo bausmės. 

O tuo metu vis dar vaikščiodamas laisvėje A. Kandrotas ir toliau atakuoja LGBTQ+ bendruomenę bei jos lygiateisiškumą mėginančius užtikrinti politikus.

„Iš pradžių buvo isteriškos žinutės el. pašto dėžutėje ir socialiniuose tinkluose, raginančios mane atsistatydinti, nes surinkta kažkiek ten kažkokių peticijos parašų.

Momentinė ekrano kopija


Po to buvo mitingas Katedros aikštėje, kur maršistų vėliavnešė (Vitolda Račkova, - jarmo.net) įgarsino palinkėjimą: „Raskevičius yra absoliutus kolorado vabalas, kuris gaus finansavimą savo partijai iš Lietuvos valstybės biudžeto. Jis yra antivalstybininkas. Tokius reikėtų šaudyti, šiaip jau, bent po vieną į metus. A. Kandrotas.“ (ikiteisminis tyrimas dar vyksta)

Po to buvo keli asmeniniai skambučiai darbiniu telefonu. Vieną kartą norėjo pakviesti „pasikalbėti“, kitą kartą norėjo kažką papasakoti apie vykstantį ikiteisminį tyrimą baudžiamojoje byloje dėl „šaudymo“, - savo „Facenook" paskyroje rašė politikas.

Laisvės frakcija Seime | O. Posaškovos nuotr.


T. V. Raskevičius tikino, kad Antanas Kandrotas juodais dažais išdažė vaivorykštės spalvų perėją, dėl ko policija jam skyrė 10 eurų baudą. „Už pirmąją teplionę veikėjui šiandien skirta 10 eurų administracinė bauda, nes mat čia tik viešoji tvarka buvo pažeista, o neapykantos kurstymo, kai su konkrečia socialine grupe asocijuojami simboliai niekinami, iš jų tyčiojamasi ir tuo yra mėgaujamasi, tiesiog nebuvo", - pirmadienį stebėjosi politikas.

Momentinė ekrano kopija


T. V. Raskevičius dėstė, kad riaušių prie Seimo metu viena palangiškė reikalavo, kad „Raskevičius išeitų ir atsakytų į klausimus“.

„Ir visur šitas veikėjas buvo pirmose eilėse, nors kažkas ten nuo kažko yra atsiribojęs. Šiandien tas pats žmogus galimai siūlo po 500 eurų už riaušes malšinusių pareigūnų pavardes ir gyvenamosios vietos adresus. Matyt, eis „pasikalbėti“, - dėstė Seimo narys. 

T. V. Raskevičius | Dž.G.Barysaitės/Seimo kanceliarijos nuotr.


Anot jo, „šie neapykantos kurstytojai tik ir siekia išgąsdinti ir įbauginti", tačiau tam T. V. Raskevičius neketina pasiduoti. „Nes tą akimirką, kai atsitrauki, laimi neapykantos tamsa. O kautis verta net tada, kai tau stato giljotiną", - teigė T. V. Raskevičius. 

„Tai žinokit, nelabai jums sekasi ir nepavyks", - pridūrė politikas, kalbėdamas apie neapykantos kurstytojus.
Naujesnė Senesni