A. Gricius. Jėzau, kokia buvo tavo seksualinė orientacija?

Jėzau, negi nė vienas vyras tavęs negeidė? Nei vienas iš tavo mokinių, kurie tave sekė, nejau nedegė slapta meile tau? Ne tik dėl tavo mokymų, bet jautė žmogišką trauką ir įsimylėjimą!

Arūno Griciaus nuotr.

Arūnas Gricius

Fotografas, menininkas

O Jėzau, tu viską tuomet jau žinojai, kad tave išduos, kankins ir paaukos tie kvaili šūdžiai kuriem akys atsivėrė tik po to, kai tu pasakei: baigta! Tu kalbėjai daug apie meilę, bet „jie" to nesuprato. 

„Jie" nesupranta ir šiandien, kad meilės negalima diferencijuoti! Negalima neigti meilės tarp dviejų moterų, tarp dviejų vyrų. Meilė yra meilė. 

Jėzau, kiek milijonų žmonių kas minutę taria tavo vardą ir kartu neapkenčia! Jei gyventum dabar, sėdėtum tu kalno papėdėje ir tikriausiai kalbėtum apie LGBTQ+ teises, apie tai, kaip yra sudėtinga gyventi svetimame kūne, kad būti homoseksualiu nėra pedofilija ir kad seksualinė orientacija nėra nukrypimas, tuo labiau nuodėmė! 

Tu matai, Jėzau, kaip dar ir šiandien LGBTQ+ bendruomenė visame pasaulyje kenčia. Jie kalba apie meilę ir neša didelę auką tam, kad ta meilė triumfuotų. 

Gaila milijonų neišsipildžiusių vilčių, nepatirtų meilių.

Jėzau, kokia buvo tavo seksualinė orientacija?

Rubrikoje „Pozicija" skelbiamos autorių įžvalgos ir nuomonės. Turite ką pasakyti? Rašykite e. p. redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni