Šventinę Lietuvai dieną Romas Zabarauskas ir jo mylimasis Kornelijus pranešė susižadėję

Garsus režisierius Romas Zabarauskas, savo filmuose dažnai paliečiantis LGBTQ+ žmonių meilės temą, skelbią džiugią žinią – jis susižadėjo su savo mylimuoju Kornelijumi.
 
Romas ir Kornelijus | Arcana Femina nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Vasario 16-ąją savo „Facebook" paskyroje R. Zabarauskas sekėjams pranešė: „Prieš mėnesį – sausio 18 – susižadėjome su Kornelijumi, prisiekę meilę visam gyvenimui. Šiandien nusprendėme pasidalinti ir priminti: mes esame Lietuva".

Momentinė ekrano kopija



Režisierius, už LGBTQ+ bendruomenės lygiateisiškumą ne vienerius metus kovojantis vyras teigė kartu su savo išrinktuoju norintis įkvėpti visus žmones, „kurie šiandienos Lietuvoje jaučiasi bejėgiškai".

R. Zabarauskas pridūrė: „Viskas bus gerai, nes kartu dirbsime dėl gražesnio rytojaus. Kad ir kaip būtų sunku, kad ir kiek jėgų atimtų, kad ir kiek metų ar dešimtmečių truktų – Lietuva eis teisingu keliu ir pripažins visus savo piliečius".

„Ačiū visiems už gausius ir šiltus sveikinimus dėl mūsų sužadėtuvių! Ypač pradžiugino šis komentaras: „Ačiū.. Kad padedat tikėti, jog vieną dieną grįšiu į Lietuvą ir didžiuosiuosi savo šalimi, būdama lygi visiems, nesvarbu kas esu ar ką myliu“. Džiaugiamės, galėdami įkvėpti", – ketvirtadienį dar viename „Facebook" įraše pasidžiaugė R. Zabarauskas.

Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni