„Eurovizijos“ gerbėjai išvydo karštą San Marino atlikėjo pasirodymą, vainikuotą bučiniu su gitaristu

Ketvirtadienį, gegužės 12-ąją, antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje didelio dėmesio sulaukė atlikėjas Achille Lauro iš San Marino.

Stop kadras


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

31-erių metų vyras pasirodė įspūdingame fejerverkų ir šviesų šou atlikdamas pankroko stiliaus kūrinį „Stripper“, kurį jis apibūdina kaip himną feminizmui. 


„Tai daina, paremta vyro ir moters kontrastu, pavadinčiau ją feministiniu himnu. Tai kūrinys apie pasijautimą moterimi ir nesijaudinimą dėl primetamo elgesio", – teigė jis, rašo radiotimes.com

Po to, kai pašoko liepsnų apsuptyje, Achille Lauro pasibučiavo su savo gitaristu Bosu Domsu. Ši akimirka, įvykusi ant didžiosios „Eurovizijos“ scenos, kaip mat apskriejo socialinius tikslus.


Nors vyrui nepavyko pateikti į dainų konkurso didįjį finalą, tačiau prie kūno prigludęs triko, liepsnos ir energingas pasirodymas sužavėjo žiūrovus, o įvykęs dviejų muzikantų bučinys priminė, kaip stipriai pasikeitė bendra „Eurovizijos“ atmosfera, šiuo metu tapusi itin draugiška LGBTQ+ žmonėms.


Kaip rašo LGBTQ+ naujienų portalas pinknews.co.uk, dar 2003 metais „Eurovizijos“ organizatoriai itin pergyveno, kad ant scenos pasirodysiantis rusų duetas „TaTu“ jokiu būdu nepasibučiuotų. Buvo kalbama net apie tai, kad jeigu merginos vis tik nuspręs bučiuotis, televizijos žiūrovai išvys tik įrašą iš generalinės repeticijos be bučinio akimirkos.

Jarmo.net primena, kad 2015 metais lietuvių duetui Monikai Linkytei ir Vaidui Baumilai „Eurovizijoje“ atliekant kūrinį „This Time“, žiūrovai išvydo už atlikėjų šokančių merginų ir vaikinų poras, besibučiuojančias tarpusavyje. Taip buvo išreikštas palaikymas LGBTQ+ bendruomenei.

Stop kadras


2021 metų „Euroviziją“ laimėjo italų grupė „Maneskin“, tad vienas didžiausių Europos dainų konkursų šiemet vyksta Italijos mieste Turine, „PalaOlimpico“ arenoje.

Didysis finalas numatomas gegužės 14-ąją, jame toliau varžysis 25 šalys – 10 valstybių iš pirmojo pusfinalio, dar 10 – iš antrojo, taip pat Jungtinė Karalystė, Ispanija, Vokietija, Prancūzija ir Italija. 

Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni