Atskleistos translytės britės žudikų tapatybės

Visuomenei atskleisti translytės britės paauglės Briannos Ghey žudikų, nuteistų už šį žiaurų nusikaltimą, vardai, praneša thepinknews.com

Iš kairės – į dešinę: Brianna Ghey, Scarlett Jenkinson, Eddie Ratcliffe | Češyro policijos nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

16-mečiai Scarlett Jenkinson ir Eddie Ratcliffe tapatybių teismas anksčiau neleido atskleisti atsižvelgiant į šių asmenų amžių ir nusikaltimo rimtumą.

Penktadienio popietę teisėja Justice Yip nuteisė S. Jenkinson kalėti mažiausiai 22 metus, o E. Ratcliffe'ą – 20 metų. Nuosprendyje pažymima, kad šie abu paaugliai įvykdė „žiaurią ir suplanuotą žmogžudystę“, kuri buvo „sadistinio pobūdžio“ ir motyvuota „priešiškumu Briannai dėl jos translytinės tapatybės“.

Praėjusių metų vasario 11-ają., kai 16-metė Brianna buvo nužudyta, nusikaltėliams tebuvo 15 metų. 

Teisėsauga vėliau išsiaiškino, kad jie buvo sudarę dar 4 nepilnamečių sąrašą, kuriuos ketino vėliau nužudyti.

Tyrėjai aptiko S. Jenkinson ranka rašytą liudijimą, kuriame išsamiai aprašoma, kaip, kada ir kur ji bei E. Ratcliffe nužudys Brianną.

Galiausiai išpuolis įvyko Culcheth Linear parke Warrington mieste (Jungtinėje Karalystėje). Brianna buvo subadyta. Ekspertai suskaičiavo 28 dūrius.

Mančesterio karūnos teisme sakydamas kalbą nužudytosios Briannos tėvas Peteris Spooneris apibūdino S. Jenkinson ir E. Ratcliffe'ą kaip „gryną blogį“.

„Dabar mano pasaulis sugriuvo. Galbūt teisingumas buvo įvykdytas, bet nėra tiek laiko šiems monstrams, kurio užtektų kalėjime“, – kalbėjo jis.

„Negaliu jų vadinti vaikais, nes dėl to jie skamba kaip naivūs ar pažeidžiami, o taip nėra – jie yra grynas blogis. Pažeidžiama buvo Brianna“, – pridūrė aukos tėvas.

Taip pat skaitykite:
Naujesnė Senesni