Rusiškame Filme „Čeburaška“ putinistas įžvelgia LGBTQ+ propagandą

Rusijoje imta kalbėti apie tai, kad filmas „Čeburaška“, kuriuo taip didžiavosi propagandistai, yra pavojingas vaikams. Rusijos Valstybės Dūmos deputatas, priklausantis partijai „Vieningoji Rusija“, Dmitrijus Pevcovas tai pavadino „sabotažu“, skelbia unian.net

Jarmo.net koliažas (Filmo plakatas ir asociatyvi unsplash.com nuotr.)


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

„Žiūrėjau filmą „Čeburaška ". Blogas filmas. Net jei ne teatrališkai pažvelgsti, o tiesiog kaip tėvas. Man patiko nuostabi Olgos Budinos analizė. Nėra nei vieno teigiamo veikėjo, kurį vaidina gyvas žmogus. Nė vieno. Ir tai yra filmas, skirtas vaikams Ir tai, kas juokinga mums, suaugusiems, turi ilgalaikį poveikį vaikams“, – propagandinei žiniasklaidai sakė D. Pevcovas.

Putinistas filme įžvelgė tariamą LGBT propagandą. Jis piktinosi, kad Čeburaška krokodilą Geną vadina „motina“. Tai kenkia rusų vertybėms, sakė D. Pevcovas.

„Ir jei autoriai, kūrėjai rašo 6+, tai vis tiek yra diversija. Nežinau, ką jie galvojo apie diversiją, bet ši transhumanistinė ideologija, kuri jau 30 metų diegiama mums, yra visiškai sukoncentruota šiame filme. Ir mes juokiamės, kad Čeburaška vadina dėdę Geną mama. Atrodo juokingas dalykas, ar ne? Bet vaikams tai mažas signalas, kad ar tėtis, ar mama – tai nesvarbu. Vyras gali būti mama. Tai signalas, nepastebimas, tarsi nematomas. Aš jau nekalbu apie vulgarumą ir atviras, tiesą sakant, sugalvotas ir nešališkas istorijas šeimoje“, – pažymėjo D. Pevcovas.

Jis taip pat pareiškė, kad jį liūdina vadinamoji filmo „Čeburaška“ sėkmė. Skelbiama, kad Rusijos Federacijoje jis muša visus žiūrimumo rekordus ir pagal išpirktų bilietų skaičių netgi aplenkė filmą „Avataras“ . Tačiau vargu, ar tai tiesa.

Be to, D. Pevcovas kaltino filme vaidinusius aktorius. Pasak Rusijos deputato, jie sukūrė „uždelsto veikimo bombą“ ir pristato „nuodus“ vaikams.
Naujesnė Senesni