Partnerystės įstatymo priešininkus A. Valinskas vadina „moraliniais pyd*rais"

Žinomas televizijos laidų vedėjas, buvęs Seimo pirmininkas Arūnas Valinskas aršiai kritikuoja „tradicinių  vertybių gynėjus", kurie prieštarauja tos pačios lyties santuokas įteisinti galinčiam Partnerystės įstatymo projektui, prie kurio Seime greičiausiai bus grįžta rudens sesijoje.

A. Valinskas | „Laisvės TV" stop kadras

jarmo.net

redakcija@jarmo.net

„Laisvės TV" laidoje „DoBiPokalbiai", vedamoje žurnalistų Dovydo Pancerovo ir Birutės Dovidonytės, jis buvo paklaustas, ką mano apie Partnerystės įstatymą, kuriam Seimo pavasario sesijoje palaikymo pritrūko ir dėl to jis buvo atmestas po teikimo bei grąžintas tobulinti. 

A. Valinskas teigė „absoliučiai" palaikantis Partnerystės įstatymą. 

„Aš netgi sakyčiau net šiek tiek drąsiau, bet manau, kad vėl Jums bylą iškels, bet jeigu ką, tai iškirpsit. Buvo uždraustas žodis „pyd*ras", ar ne, kad jis turi neigiamą atspalvį. Jis nėra blogas. Tik aš norėčiau pasakyti kitą pasakymą. Tai yra moraliniai pyd*rai tie, kurie bando kištis į kitų šeimų gyvenimus, į kitą žmonių santykius. Tai šį žodį aš grąžinčiau, tik truputėlį kita prasme. Tai yra moralinis pyd*ras. Tai tie, kurie prieštarauja, tokie ir yra", - sakė žinomas laidų vedėjas. 

Be kita ko, A. Valinskas save įvardijo kaip liberalių politinių pažiūrų. 

Naujesnė Senesni